Dodano: 2011-01-23 16:47
Ubieram sie tak, chce nawet nie wiem jak ludzie moga patrzec na kogos wzgledem ubioru, chce pobiegac zaloze dres i adidasy (nie bede przeciez biegal w glanach i czarnym sztruksie) ide na koncert zaloze glany pieszczoche i "szatanska" koszulke ; P
Long Live Horror
Dodano: 2011-01-23 17:20 Zmieniono: 2011-01-23 17:21
| corpsex napisał(a): |
Dres dres dres do biegania super jest... a ubior zalezy od sytuacji i celu. Jesli chce wyrwac jakas rozowa laske to raczej odpadaja ramoneski pieszczochy i szatanskie koszulki (joke) |
<myśli> A na co Ci "rózowa laska"...chyba ze do podpierania sie na starość
Żyć i kochać w biegu,umrzeć z mieczem w dłoni
Dodano: 2011-01-23 17:40
Przeciez oczywiste, ze do glebokiej, wieloznacznej dyskusji na temat Kanta i Heideggera :D
Obojetna mi byla mych ofiar udreka
;p Dodano: 2011-01-23 19:21
Jak się napatrzę na te "laski" z Warszawy to robi niedobrze. Współczesna "moda" to żenada.
A im dalej od stolicy tym "dresiej" :)
Na mnie buraki się gapią i często komentują. Czasem mam to gdzieś innym razem trzeba doprowadzić do porządku "buraka"... Jak tak patrzę na polskie społeczeństwo (szczególnie młode pokolenie) to zastanawiam się "co to będzie za 10 lat?".
Teraz jest "kibel". Wraz z komuną upadła kultura miejska, moralność i intelektualna klasa. Mamy "wiejski zaścianek" mentalność "Kargula i Pawlaka" do tego pełno wykształconych chamów. Świat z nas się śmieje!
A robię co chcę ! No, prawie co chce :)
Dodano: 2011-01-23 22:28
| Aliss napisał(a): |
| [quote:c7b1714383="Vendetta"][quote:c7b1714383="Demonika"]Ubieram się jak chce. |
I tak trzeba. Wśród wrogów być sobą. Znasz moją smutną historię. Zapraszam na spacer po dresiarskich rejonach MMz - jest zabawa, ale trzeba umieć szybko biegać. :D[/quote:c7b1714383]
U mnie tez jest czasami wesoło,przedwczoraj miałem styczke z drechami i było bardzo ciekawie.....
...Sobie myśleli że skoro ich jest 5 a nas tylko dwóch.....<cwaniak> ...oj działo sie
<
lask>[/quote:c7b1714383]
Ja w środę (czy czwartek... nie pamiętam) uciekałam przed czterema. Rzucali we mnie butelkami! W bezbronną anemiczkę. Ostatnio tak szybko uciekałam 3-4 lata temu przed znajomą Gotką, na której czarną wyjściową chustę przykleiłam naklejkę z Hello Kitty xD U nas wiele się dzieje. Zapraszam serdecznie :D Drechów starczy dla wszystkich x]
Teriar viras ret Itach, korim Itach magh knu akhredeme.
Dodano: 2011-01-23 23:30 Zmieniono: 2011-01-23 23:31
<lol> jak kiedyś wpadne do Mińska to zapolujemy...
Dodano: 2011-01-24 00:49
| <lol> jak kiedyś wpadne do Mińska to zapolujemy... |
Oczywiście. :D Z wielką chęcią się na nich zemszczę x]
Dodano: 2011-01-24 02:05
...Sezon łowiecki na drechów M.Mazowieckiego zostanie oficjalnie otwarty,i wtedy odpowiedz na pytanie "Czy metal wywołuje depresje"będzie już dla wszystkich jasna... <cwaniak>
Dodano: 2011-01-24 16:00
| ...Sezon łowiecki na drechów M.Mazowieckiego zostanie oficjalnie otwarty,i wtedy odpowiedz na pytanie "Czy metal wywołuje depresje"będzie już dla wszystkich jasna... <cwaniak> |
Ta... Bo z nimi to spokoju nie ma. Przez dobry rok się tak nade mną znęcali, że chciałam popełnić samobójstwo. Wtedy jeszcze nie miałam kontaktów z miejscowymi Metalami, Gotami itd. Ale nie darmo mam ksywę Vendetta, pora na zemstę :D
Dodano: 2011-01-24 16:09
Droga Vendetto,jak to mawiają francuzi,zemsta jest daniem które należy spozywać na zimno,czyli nie robić niczego bez uprzedniego przemyślenia planów i strategii....
Dodano: 2011-01-24 16:52
| Droga Vendetto,jak to mawiają francuzi,zemsta jest daniem które należy spozywać na zimno,czyli nie robić niczego bez uprzedniego przemyślenia planów i strategii.... |
O tym wiele wiem.. Mściwość nie jest dobrą rysą charakteru, ale... Nie chcę tego zmienić :) Przyjaciół niemalże czczę, ale wrogowie... Na nich knuję cały czas :) Mam jednego drecha w psychiatryku na koncie. I na tym nie poprzestanę
Dodano: 2011-02-03 20:22
Ja też chce zapolować na drechów :D mogę się przyłączyć? 
sex, alkohol & black n roll
Dodano: 2011-02-03 22:03
| szyderc napisał(a): |
Ja też chce zapolować na drechów :D mogę się przyłączyć? ![]() |
Aaależ oczyyywiście :D Jestem anemiczką i początkującą anorektyczką, sama nie dam rady, więc zapraszam. Może uda się namówić miejscowe Bractwo Rycerskie. Mam tam znajomych i przyznam że są fajni.
Dodano: 2011-02-03 22:43
nie powiem żeby byli normalni...
ale za miód zapewnię zrobią wszystko :D tez mam tam połowę znajomych :) chociaż... mieczem i strzałami na drechów toż to chyba mała przesada, glany wystarczą:D
sex, alkohol & black n roll
Dodano: 2011-02-04 20:34
| szyderc napisał(a): |
nie powiem żeby byli normalni... ale za miód zapewnię zrobią wszystko :D tez mam tam połowę znajomych :) chociaż... mieczem i strzałami na drechów toż to chyba mała przesada, glany wystarczą:D |
Na drecha to strzał szkoda :) A z glana przywalić to wielka przyjemność... Muszę przyznać, że to moja słabość.
Dodano: 2011-02-05 14:44
A ja się w dresach bujam i niczyich glanów bać się nie boję. Według mnie to glany są marną bronią ... Cóż Wam z glanów przy gazie obezwładniającym , kastetach , nożach , czy nawet broni palnej.
Dodano: 2011-02-05 16:02
| shagi666 napisał(a): |
| A ja się w dresach bujam i niczyich glanów bać się nie boję. Według mnie to glany są marną bronią ... Cóż Wam z glanów przy gazie obezwładniającym , kastetach , nożach , czy nawet broni palnej. |
Ta... Już ja widzę 15-letniego drecha z MMz z kałachem :D Swój kastet chcesz? Zakładasz 2-rzędową pieszczochę (ćwieki Spike 1,5 cm) na pięść i masz. A dobrze podbity glan to podstawa.
Dodano: 2011-02-05 16:13
Dlaczego od razu 15letni... może być 20letni dres z kałachem...
I zaprawdę powiadam Wam... przed kałachem ni glan, ni ćwiek nie uchroni !
Dodano: 2011-02-05 16:18
| Radioactive_Vampire napisał(a): |
| Dlaczego od razu 15letni... może być 20letni dres z kałachem...
I zaprawdę powiadam Wam... przed kałachem ni glan, ni ćwiek nie uchroni ! |
To jest pewne. Ale znam swoją miejscowość :) Najwyżej butelkami rzucają miejscowe drechy. Ostatnio co raz więcej tu wielbicieli mroczniejszych klimatów, co powoduje spadek populacji dresiarstwa :D
Dodano: 2011-02-05 16:25
| Radioactive_Vampire napisał(a): |
| Butelkami ?
Co za prymitywy... ;x |
Butelki, patyki różne, kamienie :) Neandertalstwo takie. I zauważ, że są tak odważni, by zaatakować we 20 samotną dziewczynę, przy czym słabą anemiczkę. Jak będzie ich trochę mniej - nie ruszą :D
Dodano: 2011-02-05 16:47
NO fakt... z tym się zgodzę... samotni nawet w oczy nie potrafią spojrzeć... w grupie skaczą jak koniki...
Dodano: 2011-02-05 20:14
| Vendetta napisał(a): |
| [quote:d27673e92f="Radioactive_Vampire"]Dlaczego od razu 15letni... może być 20letni dres z kałachem...
To jest pewne. Ale znam swoją miejscowość :) Najwyżej butelkami rzucają miejscowe drechy. Ostatnio co raz więcej tu wielbicieli mroczniejszych klimatów, co powoduje spadek populacji dresiarstwa :D [/quote:d27673e92f]
hmmm, a nie żal im tak butelek? tosz to do skupu można oddać:D
Dodano: 2011-02-05 20:19
| CatGirl napisał(a): |
| [quote:d44dce5c92="Vendetta"][quote:d44dce5c92="Radioactive_Vampire"]Dlaczego od razu 15letni... może być 20letni dres z kałachem...
To jest pewne. Ale znam swoją miejscowość :) Najwyżej butelkami rzucają miejscowe drechy. Ostatnio co raz więcej tu wielbicieli mroczniejszych klimatów, co powoduje spadek populacji dresiarstwa :D [/quote:d44dce5c92]
hmmm, a nie żal im tak butelek? tosz to do skupu można oddać:D[/quote:d44dce5c92]
Są zazwyczaj tak narąbani, że nie wiedzą jak mają na imię. Ostatnio zaczepili mojego znajomego Metala i myśląc że to kobieta (ma długie włosy) zaczęli go podrywać :]
Dodano: 2011-02-05 20:22
| Vendetta napisał(a): |
| [quote:a0f426bbf7="CatGirl"][quote:a0f426bbf7="Vendetta"][quote:a0f426bbf7="Radioactive_Vampire"]Dlaczego od razu 15letni... może być 20letni dres z kałachem...
To jest pewne. Ale znam swoją miejscowość :) Najwyżej butelkami rzucają miejscowe drechy. Ostatnio co raz więcej tu wielbicieli mroczniejszych klimatów, co powoduje spadek populacji dresiarstwa :D [/quote:a0f426bbf7]
hmmm, a nie żal im tak butelek? tosz to do skupu można oddać:D[/quote:a0f426bbf7]
Są zazwyczaj tak narąbani, że nie wiedzą jak mają na imię. Ostatnio zaczepili mojego znajomego Metala i myśląc że to kobieta (ma długie włosy) zaczęli go podrywać :][/quote:a0f426bbf7]
może ich samice są takie postawne xD